سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه قم

زارعی جلیانی, زهرا. (1403). بررسی امکان تولید ژله خوراکی با منشأ جلبک‌های دریایی شاخص کاراژینان. پژوهش‌های فلسفی -کلامی, 1(3), 56-64. doi: 10.22091/ethc.2024.10661.1026
زهرا زارعی جلیانی. "بررسی امکان تولید ژله خوراکی با منشأ جلبک‌های دریایی شاخص کاراژینان". پژوهش‌های فلسفی -کلامی, 1, 3, 1403, 56-64. doi: 10.22091/ethc.2024.10661.1026
زارعی جلیانی, زهرا. (1403). 'بررسی امکان تولید ژله خوراکی با منشأ جلبک‌های دریایی شاخص کاراژینان', پژوهش‌های فلسفی -کلامی, 1(3), pp. 56-64. doi: 10.22091/ethc.2024.10661.1026
زارعی جلیانی, زهرا. بررسی امکان تولید ژله خوراکی با منشأ جلبک‌های دریایی شاخص کاراژینان. پژوهش‌های فلسفی -کلامی, 1403; 1(3): 56-64. doi: 10.22091/ethc.2024.10661.1026