سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه قم

آقایی, سینا, افشار محمدیان, منصور. (1403). ارزیابی مقایسه‌ای تأثیر روش‌ سنتی و روش‌های جدید خشک‌کردن روی سرعت خشک‌کردن، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، میزان ویتامین C و فنل کل میوه کیوی. پژوهش‌های فلسفی -کلامی, 1(2), 15-27. doi: 10.22091/ethc.2024.10481.1014
سینا آقایی; منصور افشار محمدیان. "ارزیابی مقایسه‌ای تأثیر روش‌ سنتی و روش‌های جدید خشک‌کردن روی سرعت خشک‌کردن، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، میزان ویتامین C و فنل کل میوه کیوی". پژوهش‌های فلسفی -کلامی, 1, 2, 1403, 15-27. doi: 10.22091/ethc.2024.10481.1014
آقایی, سینا, افشار محمدیان, منصور. (1403). 'ارزیابی مقایسه‌ای تأثیر روش‌ سنتی و روش‌های جدید خشک‌کردن روی سرعت خشک‌کردن، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، میزان ویتامین C و فنل کل میوه کیوی', پژوهش‌های فلسفی -کلامی, 1(2), pp. 15-27. doi: 10.22091/ethc.2024.10481.1014
آقایی, سینا, افشار محمدیان, منصور. ارزیابی مقایسه‌ای تأثیر روش‌ سنتی و روش‌های جدید خشک‌کردن روی سرعت خشک‌کردن، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، میزان ویتامین C و فنل کل میوه کیوی. پژوهش‌های فلسفی -کلامی, 1403; 1(2): 15-27. doi: 10.22091/ethc.2024.10481.1014